Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 26 total)
  • Author
    Posts
  • #164027
    djleo305
    Participant

      i updated the guide to 8.743 and arrow is not showing when i try to track a quest

      #165864

      Join the club. No arrow for me either for any of the quests yet alone I’m not getting any objectives underneath step by step questing accept/turn in.

      #165865

      @Dugi, do you think this will be fixed tonight?  Just curious. The same is happening for me. 

      #165866
      Dugi
      Keymaster

        need more information to fix the problem which quest? which zone? where? how do I replicate the issue. 
        a screenshot will really help a lot if you want it fixed tonight. 

        #165867

        Dugi said:

        need more information to fix the problem which quest? which zone? where? how do I replicate the issue. 
        a screenshot will really help a lot if you want it fixed tonight. 

        All quests. Both zones. Entire 8.2 patch. There is nothing to SS because the arrow doesn’t work. Even tried clicking manually on the button on the guide to set the destination, and it won’t bring up the arrow. The TomTom arrow emulation works, if you use /way or ctrl+click on a spot on the map, but the questing will not create an arrow to your destination.    
            
        Is it a cache thing somewhere that I don’t know about?  I cleared the typical WoW cache, but didn’t fix. I reinstalled the dugi addon. I have no other addons running. 

        #165868
        djleo305
        Participant

          i reinstalled and the arrow is working so far, i was trying to do the Drowning the Alliance quest in Nazjatar but will keep you updated

          #165869

          Should I record a video capture of it so you can see?

          #165870
          djleo305
          Participant

            it went away again i got this now

            Date: 2019-06-26 03:04:13
            ID: 2
            Error occured in: Global
            Count: 1
            Message: ..AddOnsDugisGuideViewerZLuaUtils.lua line 435:
               thread_DisplayViewTab_MoveToNextQuest:
            ..AddOnsDugisGuideViewerZModelViewer.lua line 396:
               Action[SetPoint] failed because[SetPoint would result in anchor family connection]: attempted from: DugisGuideViewer_ModelViewer:SetPoint.Detailed stack:
            [C]: SetPoint’
            ..AddOnsDugisGuideViewerZModelViewer.lua line 396:
               in function action’
            ..AddOnsDugisGuideViewerZUtil.lua line 931:
               in function `DoOutOfCombat’
            ..AddOnsDugisGuideViewerZModelViewer.lua line 392:
               in function `Finalize’
            ..AddOnsDugisGuideViewerZModelViewer.lua line 631:
               in function `ShowModel’
            ..AddOnsDugisGuideViewerZGuides.lua line 3461:
               in function `MoveToNextQuest’
            ..AddOnsDugisGuideViewerZGuides.lua line 3792:
               in function <..AddOnsDugisGuideViewerZGuides.lua:3791>
            Debug:
               [C]: ?
               [C]: assert()
               DugisGuideViewerZLuaUtils.lua:435:
                  DugisGuideViewerZLuaUtils.lua:422
               DugisGuideViewerZLuaUtils.lua:517:
            #165871
            djleo305
            Participant

              its also not auto tracking quests

              #165873

              djleo305 said:

              its also not auto tracking quests

              Confirmed. Plus (not that it’s a big deal), but there are no sounds that happen when switching guides or completing steps.    
                  
              UPDATE: Out of frustration, I reinstalled WoW entirely and all addons. Seems to be working better than it was. Will update.

              #165874
              djleo305
              Participant
                #165875
                Dugi
                Keymaster

                  djleo305 said:

                  hi video link doesn’t seem to work

                  #165876
                  Dugi
                  Keymaster

                    All quests. Both zones. Entire 8.2 patch. There is nothing to SS because the arrow doesn’t work. Even tried clicking manually on the button on the guide to set the destination, and it won’t bring up the arrow. The TomTom arrow emulation works, if you use /way or ctrl+click on a spot on the map, but the questing will not create an arrow to your destination.    
                        
                    Is it a cache thing somewhere that I don’t know about?  I cleared the typical WoW cache, but didn’t fix. I reinstalled the dugi addon. I have no other addons running. 

                    This can’t be right because it is working for us and most people, are you sure you have updated to the latest version? check your version number in the game’s addon menu dont rely on the installer to report correctly. 

                    #165877
                    Dugi
                    Keymaster

                      Also for Euro players will likely need to wait until wow is patch 8.2 tomorrow for everything to work correctly. 

                      #165879
                      djleo305
                      Participant
                      Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 26 total)
                      • You must be logged in to reply to this topic.